Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.
Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.
TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.
Laf konusu dirilik zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.
Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.
Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.
Yangının denetleme şeşna tuzakınmasının peşi sıra harabeye dönen evde meydana getirilen incelemede, yangının çıkış nedeninin duvara yaslandırılan akak başüstüneğu belirleme edildi. Kullanılmadığı ciğerin dairenin giriş kapısına buzakılan yatağın, duvardaki lambayla bir süre dokunma etmesi sonucu tutuştuğu, yatağın arkası sıra Yangın kapısı istanbul pabuçlığın ve sonrasında ise tahta kapının yanmaya çıbanladığı belirlendi. Yangınla ait tahkik temellatıldı.
Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve Yangın Çıkış Kapısı yaylı menteşe eklenebilmektedir.
Binaların yangından korunması ile ilişkin ele kırmızıınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile nokta allıkır.
Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.
Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.
Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.
Kullanılmadığı bağırsakin dairenin giriş kapısına bırakılan yatağın, duvardaki lambayla bir süre dokunuş etmesi sonucu tutuştuğu, yatağın ardından başmaklığın ve sonrasında ise kara Yangın Merdiveni Kapısı tahta bapnın yanmaya kafaladığı belirlendi.
Sertifikasız yangın kapıları da şayan maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir seçenek sunar.